divendres, 16 de novembre del 2012

Granel



Fa uns dies em va caure a les mans un full informatiu d’una nova botiga. Granel és el nom de un nou model de botiga que pretén recuperar maneres de consumir d’abans, bàsicament tornar a vendre els productes més necessaris a granel!. Amb això s’aconsegueix un consum més responsable i a l’hora eliminar un dels subproductes més presents i contaminants del nostre consum, el plàstic! Per una banda es prescindeix de milers d’envasos de plàstic on anirien molts dels productes que podem consumir i per altre banda els productes que vulguem comprar ens els podrem endur en una paperina de paper o fècula de patata (biodegradable i apte pel residu orgànic).

Amb això el model de Granel intenta posar una mica més de coherència en els nostres hàbits de consum i fer-los més conscients i sostenibles, apostant també pels productes de proximitat (km 0) i productes ecològics amb certificat, fent del model encara més coherent.

A les botigues de Granel hi podreu trobar tot tipus de productes alimentaris com ara; arròs, pastes, cereals, llegums, fruits secs, deshidratats, farines, herbes aromàtiques, te, etc., així com productes de cosmètica natural, productes de neteja, sabons, llibres, etc. Tots aquests productes els podreu adquirir a les tres botigues que tenen (Gràcia (bcn), Granollers i Vic) i també a través de la botiga online! 

Un nou model que s’adapta als temps moderns però recuperant sistemes d’abans que malgrat els anys, s’adapten perfectament a la situació actual!

Més informació a: www.granel.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada