dilluns, 8 d’octubre del 2012

La Llavor dels Orígens




La Llavor dels Orígens és un restaurant que aposta per la cuina conscient, utilitzant productes de temporada, de proximitat i ecològics. En aquest restaurant podreu gaudir dels plats i productes més típics de la cuina catalana que com marca la tradició també venen donats per les estacions i els productes que s’hi troben.

Aquest restaurant però no es queda només en la restauració, sinó que va més enllà. En ell hi podreu trobar concursos, activitats, receptes pas a pas, botiga, revista, fòrum i també pots formar part del club, que t’informarà de tot sobre la cultura catalana. En definitiva, tot un concepte que va més enllà de servir plats. 

Un espai diferent que es defineix com “un concepte que combina restaurant-bar, menjar per emportar, botiga i pastisseria amb productes de la gastronomia catalana. En aquests espais procurem recuperar la tradició de les antigues bodegues, tan present històricament en pobles i barris de les nostres ciutats, on, a preus populars i de manera desenfada, es podrà comprar, menjar i conèixer la nostra tradició”. 

Aquests espais els podreu trobar en tres zones diferents de Barcelona, dos a la zona del Born, un a la zona de Gràcia i un altre a la zona de l’Eixample, i el més interessant, oberts els 365 dies de l’any!.

Més informació a: www.lallavordelsorigens.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada