divendres, 28 de setembre del 2012

Bimbo Natural




No és ni de bon tros la millor versió del que seria un pa natural i saludable però sense dubte és una bona opció o si més no una de les millors que podem trobar en un supermercat habitual. Molts segur que recordeu aquest producte pel seu anunci ja que el protagonitzava un dels divulgadors científics més importants i coneguts dels últims anys.

Alguns us preguntareu perquè he decidit publicar aquest producte. Doncs bàsicament per tres punts principals. El primer és que és natural, o això diuen. Un procés de doble fornejat els permet no utilitzar conservants artificials i per tant fan d’aquest producte una mica més “natural”. El procés real de l’elaboració d’aquest pa de motlle no el sabrem mai, perquè el marketing ens diu el que volem sentir però no sempre la realitat però amb el que si que podem confiar (o hi hauríem de poder confiar) és en la llista d’ingredients. Si observem aquesta en detall, no hi consta cap conservant ni producte artificial, a diferència per exemple del mateix pa de motlle de la mateixa marca que no l’etiqueten de “natural”. Per tant podem constatar que alguna diferència hi ha. 

El segon punt important és el fet que aquesta és la versió integral del producte i per tant és un pa de motlle molt més saludable ja que ens aportarà molta més fibra i més minerals. A part de les propietats positives de la farina integral pel que fa a la salut, la farina integral té un cost energètic menor ja que s’elimina el procés de refinat.

El tercer i últim punt és el fet que sigui un producte a un preu assequible i tingui una disponibilitat gran, ja que el podem trobar a la majoria de supermercats habituals, i el fet de ser “natural” no en disminueix les seves característiques ja que és un pa de motlle que ens pot aguantar 15 dies perfectament.

Així doncs us deixo amb aquesta opció, que si be no és la millor pot ser un petit pas per a una salut millor, sense un cost afegit (1,59€) i sense renunciar al pa de motlle de sempre.

Ingredients: farina integral de blat, aigua, llevat i altres microorganismes naturals, farina de blat, sucre, oli d’oliva refinat (1,1%), fibra d’arrel de xicoira, sal, farina de sègol, farina de soja. (pot contenir traces de llavors de sèsam).

On ho pots trobar?: Als supermercats habituals.

Més informació a: www.bimbo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada