dilluns, 2 de juliol del 2012

KH-7



Són molts els productes químics que utilitzem per a la neteja de casa nostra. Quan comprem un d’aquests productes normalment l’escollim per la seva capacitat de neteja i desinfecció o sovint perquè és el que hem vist més vegades anunciat, però mai ens hem parat a pensar quin efecte poden tenir tots aquets productes que ens deixen la casa impecable a la nostra salut i al nostre entorn. Ara però amb l’etiqueta Ecolabel (ja esmentada en altres publicacions) podem trobar productes de neteja que tinguin un menor impacte en el medi i la nostra salut. Un dels desengreixants més coneguts va rebre l’any 2003 la primera etiqueta Ecolabel que certifica que aquest producte té un impacte menor en els sistemes aquàtics, és altament biodegradable, no conté determinades substàncies perilloses, fa un menor ús d’envasos, etc. 

De la mateixa marca hi ha tres productes més amb aquesta etiqueta, el desengreixant en versió cítrica, i els productes per netejar les vitroceràmiques tan en crema com en espuma. Aquest productes té un preu de 2,90€ i el recanvi 2,40€.

Ingredients: AQUA, FATTY ETHOXYLATED ALCOHOL, SODIUM ALKYLETHERSULFATE, MONOETHANOLAMINE, TRIETHANOLAMINE, POLYCARBOXILATE, DIETHANOLAMINE, METHOXYPROPANOL, SODIUM ALKYLSULFONATE.

On ho pots trobar?: Supermercats habituals.

Més informació a: www.khlloreda.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada