dimarts, 17 de juliol del 2012

Bodevici



El gelat és sense cap mena de dubte el producte estrella de l’estiu! N’hi ha de bons i de diferents, de mil gustos i textures, i possiblement un gelat únic per a cada un. Avui però us presento una gelateria que va més enllà. Una gelateria on la consciencia queda plasmada en tot. Bodevici Bioconcept és més que una gelateria ecològica, hi podreu trobar tot tipus de gelats, iogurts, orxates, sorbets, granissats, i molt més. Ofereixen productes naturals d’elaboració pròpia amb certificat ecològic, i fins i tot productes sense lactosa, sense gluten, sense sucre, sense ou, sense fruits secs, etc, aptes per a diabètics, celíacs (certificat FACE) i intolerants a certs aliments. 

Bodevici Bioconcept té en compte tots els detalls, des de el disseny del local, utilitzant materials sostenibles i il·luminació led, fins a petits detalls com les terrines, gots i culleretes que són biodegradables ja que estan fets a base de cel·lulosa natural, bio-plàstics i fusta de bambú! La filosofia “bioconcept” té una visió integral del sistema on a banda d’oferir productes de qualitat, sans i naturals, pretenen minimitzar l’impacte creat per a respectar el medi ambient i la salut de tots. 

Els podeu trobar al barri de Gràcia de Barcelona als carrers Torrijos i Astúries. Refresca’t aquest estiu a Bodevici la gelateria que ens cuida al mateix temps que gaudeixes dels millors gelats! 

Més informació a: www.bodevici.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada