dimecres, 4 de juliol del 2012

AloePura


Quan arriba l'estiu sempre ens diuen que ens em de protegir la pell del sol, que ens tapem o que en posem crema solar per prendre el sol. En general aquest consell és respectat però molts som els que ens hem cremat alguna vegada. Mai però ens hem preguntat si allò que ens protegeix també ens pots fer mal a la nostra salut o al medi ambient. Els cosmètics naturals cada dia estan més a l’abast pel que fa al preu i a la distribució i aquest fet ve donat perquè cada cop és més conegut el fet que molts productes presents en els cosmètics són alhora nocius per a la nostra salut i alguns també per el medi ambient.

L’alternativa natural als cosmètics de sempre ja és aquí i avui us en presento una de moltes, AloePura! Aquest foto protector està fet a base de Aloe Vera  juntament amb altres extractes naturals com Jojoba, Abocat, Artemisa, Blat, Camamilla, Espígol, Llimona, Patchouli, Taronja... tots de cultiu ecològic certificat. Com a agent protector principal conté Titanium Dioxide, que es considera un molt bon protector del sol i sense perjudicis per a la salut.

Aquesta crema solar no conté cap dels ingredients que es consideren més nocius per a la pell i la salut. No conté ni parabens, ni retinyl palmitate, ni oxybenzone,  ni perfums, ni colorants. Tots aquest ingredients són els que hauríem d’evitar a l’hora d’escollir un protector solar, i evitar també els protectors d’esprai o talcs.

Per contra haurem de buscar en les llistes de ingredients els següents components: Zinc dioxide, Titanium dioxide, Tinosorb S, Tinosorb M, Avobenzone i Mexoryl SX. I ens decantarem per productes en format crema, amb difusor o sense, resistents a l’aigua i amb ampli espectre de protecció. 

També em de tenir en compte el Factor de Protecció Solar o SPF (en anglès) que mai serà superior a 50 ja que no està demostrat que arribin a protegir tan i normalment escollirem un factor 30. Aquest número representa la quantitat de temps que podem estar exposats al sol per rebre la mateixa quantitat de radiació (UVB) que rebríem en 10 minuts. És a dir un factor de protecció 15 ens permet estar 150 minuts (15x10) al sol i rebre una radiació equivalent a 10 minuts sense protecció. Això si la radiació fos sempre la mateixa i a mode explicatiu, ja que sempre s'han de seguir les instruccions del fabricant. 

Així doncs aquí teniu una alternativa natural per protegir-vos del sol i al mateix temps protegir la vostra salut i medi ambient, ja que molt dels productes químics presents en els protectors solars que alliberem al mar quan ens banyem (s’estimen unes 6.000 tones de restes de protectors solars a l’any), alteren els ecosistemes marins. El preu d’aquest producte és d’uns 22 € aproximadament l’envàs de 200 ml (preu semblant en productes similars). No testat en animals.

Ingredients: Aloe Barbadensis de cultivo ecológico certificado (gel interior Aloe Vera bioactivo 99,9%)*, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Buxus Chinensis (jojoba)*, Persea Gratissima (aguacate)*, Titanium Dioxide, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua, Etylhexyl Metoxicinnammate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutyphenol, Xanthan Gum, Glucosa, Sodium Glutamate, Urea, Acido Lacteo, Sodium PCA, Triticum Vulgare (trigo)*, Glycine, Panthenol, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide I, Phytosphingosine, Bisabolol, Helychrysum Italicum*, Allantoin, Lecitin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Acido Citrico, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (camomila)*, Citrus Limonum (Lemon)*, Citrus Dulcis (naranja)*, Lavandula Hybrida (Lavanda)*, Artemisia Vulgaris (artemisa)*, Pogostemon Cablin (patchouli)*
 *de cultiu ecològic certificat

On ho pots trobar?: Botigues especialitzades en productes naturals i/o ecològics.

Més informació a: www.aloepura.co.uk i www.evicro.net (distribuidor)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada