dilluns, 11 de juny del 2012

Opcions



La revista Opcions és una revista que “t'obre la porta a una nova cultura del consum, visitant els "darreres" dels productes que consumim cada dia i amb moltes propostes d'acció.” En ella hi trobareu tot tipus d’informació analitzada amb profunditat sobre els productes i hàbits de consum més habituals en el nostre dia a dia. No només es preocupen de informar-nos sobre la realitat del que ens envolta, sinó que ens suggereixen alternatives i eines per arribar a aquest consum responsable, conscient i transformador, tot donant veu a projectes que alimenten aquests estils de vida.

Aquest any la revista està de celebració pel seu 10è aniversari! Deu anys lluitant per donar llum a altres maneres de entendre com viure la vida i trucant a la porta de la nostra consciencia per caminar tots cap a un món més just i sostenible.

La subscripció consisteix en 6 números durant un any i mig a un cost de 22€ i la rebràs a domicili. És sense cap mena de dubte la revista del consumidor conscient! Llegir-la no et deixarà indiferent! 

Més informació a: www.opcions.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada