dilluns, 7 de maig del 2012

Puleva Ecològica


La llet ha esdevingut des de no fa masses anys un producte base de la nostre dieta i un ingredient indispensable sobretot pels més petits. Aquest augment en el consum de llet, promogut sobretot per la mateixa industria i recolzat pels governs pertinents, ha provocat que els mètodes de producció hagin canviat per assolir els nivells de demanda actuals. Molts recordem quan la llet s’anava a buscar fresca a les granges properes i per tant a petites explotacions. Avui en dia però aquesta estampa és difícil de veure. El processos de producció s’han industrialitzat i les vaques esdevenen més una màquina productiva que no pas el que és, un ésser viu.

Aquestes “màquines” han de produir el màxim de llet possible i per tant l’aplicació de hormones per augmentar la producció i de antibiòtics per evitar les infeccions, degut a la constant extracció de llet, són un ritual molt comú. Avui en dia però hi ha alternatives a la llet convencional, ja sigui per una demanda de la millora de la qualitat com per evitar problemes de salut derivats de la mateixa llet o del productes no “desitjats” d’aquestes,  cosa que fa que el consumidor s’hagi decantat cap a les llets vegetals, llets sense lactosa o la que us presento avui, llet de producció ecològica.

Aquesta alternativa de la marca comercial Puleva, ens permet gaudir de la llet de sempre, ja que té el mateix gust i les mateixes propietats que la llet de sempre i a més a més ens permet cuidar la nostra salut, la salut del medi ambient i la de les vaques que produeixen la llet, ja que disposa del certificat del Consell Regulador d’Agricultura Ecològica de Galicia i el logotip de producció ecològica de la Unió Europea.

Puleva Ecològica prové en un 99% de granges gallegues on les vaques són alimentades i cuidades segons la normativa de producció ecològica, que entre altres, obliga a alimentar els animals amb pinsos de cultiu ecològic, mantenir-les en  unes instal•lacions segons paràmetres de benestar animal, i permet a les vaques pasturar pels camps i per tant alimentar-se d’herba, que fa augmentar els nivells d’àcid linoleic i per tant millorar la qualitat de la llet.

Podeu trobar aquest producte al preu de 1 € - 1,35 €/l segons supermercat, i en tres formats diferents, Sencera, Semi i Desnatada.

On ho pots trobar?: Supermercats habituals. Caprabo.

Més informació a: www.puleva.es, www.craega.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada